rode-ict


Ga naar inhoud

Visie

Tegenwoordig heeft elke ondernemer een website nodig om zich te presenteren en te onderscheiden en om zijn of haar diensten aan te prijzen op het internet. Steeds vaker gebruiken mensen het internet om naar producten en diensten te zoeken of om zich een beeld van een het bedrijf te vormen. Bent u niet op het internet aanwezig dan bent u voor deze potentiële klanten ook niet in beeld.

Het bouwen van een website is echter een vak op zich, zeg maar een ambacht. Iets wat je toch liever niet overlaat aan een handig neefje of aan een buurman. Het bouwen van een website is één. Het up-to-date houden van een site en ervoor zorgen dat een site ook vindbaar is, dat is toch wel iets anders.

Een professionele website hoeft echter niet duur te zijn. Rode-ict maakt gebruik van open source hulpmiddelen en snelle ontwikkelhulpmiddellen om een rijke en functionele website te bouwen. De hulpmiddelen die wij gebruiken zijn Joomla! en IncoMedia Website X5.

Joomla is uitermate geschikt om een site op te zetten met een dynamische inhoud die vanaf elke plaats op het internet is te onderhouden. Zaken als nieuwsflitsen, enquetes, blogs en dergelijke worden standaard met Joomla! meegeleverd. Het mooiste van Joomla! is echter dat het gratis is. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan het gebruik van het systeem.

Incomedia WebSite X5 is meer geschikt voor relatief statische sites, dus sites waarvan de inhoud minder aan verandering onderhevig is. Het gemak van dit product maakt echter dat het toevoegen en wijzigen van pagina's, het maken van koppelingen tussen de pagina's en naar andere sites bijzonder eenvoudig is. Binnen enkele uren kunt u zelf pagina's toevoegen en wijzigen. IncoMedia WebSite X5 is echter niet gratis, maar wel zeer gunstig geprijsd.

Rode-ict maakt voor u uw website en eventueel kunt u ook het onderhoud aan rode-ict overlaten. Maar wij kunnen uw website ook zo inrichten dat u, met een instructie van een dagdeel en en door ons geschreven verkorte handleiding zelf uw site kunt onderhouden.

Robert Hoornweg
rode-ict(c) 2008, rode-ict | robert@rode-ict.nl

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu